Korv med 96% kötthalt från Nyléns Hugosons

Publicerat: 2012-11-07 16:03:00
 Många korvar i butikerna innehåller mycket mjöl, vatten och tillsatser. Därför måste man välja rätt sort, som tillexempel chorizo eller den jag ska visa nu. Nyléns Hugosons har färsk korv i tre olika smaker. Innan man steker den, sticker man hål i den med gaffel och låter den ligga i vatten några minuter. Sedan måste den genomstekas, allt står på baksidan. Jag har provat två av smakerna, färsk nizza är min favorit!
 
Favoriten! Eftersom den består av mycket kött är den såklart dyrare än "vanlig" korv, ca 30 kr. Men man får vad man betalar för.
 
Gillar du lite starkare smaker gillar du den här. Jag tycker även om den här men gillar Nizzan mer.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback